امام جمعه شهرستان قشم در خطبه های نماز جمعه گفت: جشن ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار و عزت ملت ایران است و مردم حضور در راهپیمایی این روز را بر خود واجب می دانند. حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار در خطبه های نماز جمعه شهرستان ضمن عرض تبریک بمناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، ولادت حضرت […]
امام جمعه شهرستان قشم در خطبه های نماز جمعه گفت: جشن ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار و عزت ملت ایران است و مردم حضور در راهپیمایی این روز را بر خود واجب می دانند.
حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار در خطبه های نماز جمعه شهرستان ضمن عرض تبریک بمناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، اظهار داشت: عظمت زینب(س) بواسطه ی موقعیت شناسی و عمل به وظیفه می باشد.
وی با اشاره به عدم توجه گورباچُف به پیام امام خمینی(ره) و در پی آن فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، فروپاشی ایالات متحده آمریکا را نزدیک خواند و در پاسخ به اقدام اخیر ترامپ در خصوص منوعیت ورود ایرانیان و مسلمان ۷ کشور اسلامی به آمریکا، گفت: سیاست مداران خبره پیش از او توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران را نداشتند، رئیس جمهور کنونی آمریکا که از علم سیاست به دور است نیز همچون سردمداران سابق هیچ غلطی نمی تواند بکند و با این اقدامات فروپاشی آمریکا را بر همگان عیان می کند.
امام جمعه شهرستان قشم کلام امام(ره) در خصوص صدور انقلاب اسلامی به جهان را در حال تحقق دانست و ادامه داد: تقوا، اخلاص، بندگی و حمایت مردم، از رموز ایجاد تحول در دنیا بواسطه ی حضرت امام(ره) می باشد.
ایشان ویرانی و انهدام کاخ های ظلم و استکبار در جهان را از پیام های انقلاب اسلامی ایران بیان، و با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در رابطه ی با مراحل پنج گانه انقلاب اسلامی گفت: این مراحل یکی پس از دیگری در حال تحقق اند و دستیابی به هدف نهایی انقلاب، که همان تشکیل تمدن اسلامی می باشد، نزدیک است.
حجت الاسلام والمسلمین جوکار جشن ملی ۲۲ بهمن را مظهر اقتدار و عزت ملی معرفی و با تصریح اینکه ملت ایران حضور در راهپیمایی این روز و فرود آوردن مشتی محکم بر دهان استکبار جهانی را بر خود واجب می دانند، خاطرنشان کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان از زنده و پویا بودن ملت و ناکامی دشمنان دارد.
جوکار، در ادامه ی خطبه ها با پرداختن به مسائل محلی، اقدامات منطقه آزاد قشم در خصوص مدارس فرسوده شهرستان را قابل تقدیر دانست و افزود: وضعیت نامناسب مدارس بلال حبشی و سمیه، سرعت عمل در تخریب کامل و بازسازی را می طلبد؛ و از تدبیر بموقع و مناسب فرماندار شهرستان قشم جهت انتقال محل تحصیل دانش آموزان این مدارس به نزدیک ترین مدرسه سپاسگزاریم.
وی با اشاره به ایام پذیرش طلبه در حوزه های علمیه، علاقه مندی، تدین و خوش استعدادی را از ویژگی های افراد متمایل برای ورود به حوزه علمیه عنوان داشت و ادامه داد: حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) و ریحانه الرسول(س) شهرستان قشم آمادگی پذیرش طلبه را دارا می باشند.
Δ