۱۰مرکز خرید طرح حمایتی گوجه در هرمزگان تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس اسدپور صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از مراکز خرید شهرستان پارسیان، اظهار داشت: با هدف سهولت و اطمینان خاطر کشاورزان ۱۰ مرکز خرید  در مناطق مختلف روستایی استان محصول گوجه فرنگی تولید شده در اراضی کشاورزی را با نرخ مصوب و قانونی خریداری می‌کند.   وی افزود: با همکاری جهادکشاورزی […]

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس اسدپور صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از مراکز خرید شهرستان پارسیان، اظهار داشت: با هدف سهولت و اطمینان خاطر کشاورزان ۱۰ مرکز خرید  در مناطق مختلف روستایی استان محصول گوجه فرنگی تولید شده در اراضی کشاورزی را با نرخ مصوب و قانونی خریداری می‌کند.

 

وی افزود: با همکاری جهادکشاورزی واتحادیه تعاون روستایی استان، ۱۰ مرکز واقع در پارسیان، بستک، کهورستان، سرخون، قلعه قاضی، شمیل، شمیل، رضوان، هشتبندی، تیرور و برنطین به عنوان مراکز خرید طرح حمایتی گوجه در استان تعیین شده‌اند.

 

مدیر تعاون روستایی هرمزگان عنوان کرد: مراکز تعیین شده در طرح خرید حمایتی، گوجه فرنگی درجه ۲ و ۳ را به قیمت مصوب هر کیلوگرم ۳۳۰ تومان در سبد خریداری می‌کنند.

 

وی افزود: طبق آمار جهادکشاورزی امسال ۱۲ هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافته است و عملیات برداشت این محصول از اوایل دی ماه در اراضی استان آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد یافت‌.

 

اسدپور با اشاره به اینکه سال گذشته به دلیل قیمت مناسب گوجه فرنگی در استان خرید حمایتی نداشتیم تصریح کرد: امسال پیش بینی می شود قریب به ۵۰ هزار تن گوجه خریداری شود.

 

وی گفت: کشاورزان با مراجعه به مراکز تعیین شده مبالغ فروش محصول خود را پس از حمل به کارخانجات طرف قرارداد و تامین اعتبار دریافت خواهند کرد