فرماندارقشم:بسیج اقتدار وافتخارملت است

فرماندارقشم گفت:بسیج اقتدار وافتخارملت است   به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از قشم ازاد ، مسعود سالاری فرماندارشهرستان قشم صبح سه شنبه در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی هفته بسیج درمحل سالن فرمانداریاین شهرستان گفت: امروز تامین امنیت پایدار و مقابله با تهدیدات با تکیه بر قدرت بسیج مردمی امکان پذیر است. […]

فرماندارقشم گفت:بسیج اقتدار وافتخارملت است

Picture 006

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از قشم ازاد ، مسعود سالاری فرماندارشهرستان قشم صبح سه شنبه در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی هفته بسیج درمحل سالن فرمانداریاین شهرستان گفت: امروز تامین امنیت پایدار و مقابله با تهدیدات با تکیه بر قدرت بسیج مردمی امکان پذیر است.

وی افزود: دشمنان ایران اسلامی از تفکر بسیجی، فرهنگ شهادت و روحیه شهادت طلبی هراس دارند و به همین دلیل به شیوه ها و راه های گوناگون به دنبال ایجاد نا امنی و ضربه زدن به وحدت ملی هستند که نیازمند هوشیاری مردم و همراهی آنان با بسیج است.

فرماندارقشم با اشاره به مفاهیم جنگ نرم افزود: جنگ نرم بر قابلیت شکل دادن به علاقه دیگران تکیه دارد.

فرماندار قشم از مسئولین ادارات این شهرستان خواستار تامین نیازهای رزمایش پیش رو بسیج درهفته های آینده شد .

 * ایران درمذاکرات سربلند شد *

فرماندار قشم با بیان اینکه بسیج ضد ظلم است بیان داشت: بسیجیان با ظالمان جهانی مانند آمریکایی ها و صهیونیست ها مخالفند و حامی مظلومان جهانی هستند.

سالاری در ادامه به مذاکرات ژنو اشاره کرد و افزود:ایران اسلامی در مذاکرات اخیر هسته ای با گروه ۱+۵ یکبار دیگر صداقت خود را به اثبات رساند.

وی بیان کرد: هم اکنون نوبت دولتمردان غربی بود که گام های بعدی اعتمادسازی را بردارند و حقوق هسته ای کشور و ملت ایران را به رسمیت بشناسند که این امر به به تاخیر انداختند .

فرماندار قشم اظهار داشت: غربی ها مطمئن باشند که ملت ایران دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای را حق مسلم خود دانسته و هرگز از آن دست برنخواهند داشت.