شبکه المیادین از شهادت فرح عمر، خبرنگار و ربیع المعماری عکاس این شبکه در حمله اسرائیل به جنوب لبنان خبر داد .
فرح عمر، خبرنگار المیادین و ربیح المعمری، عکاس همراه او، در یک حمله اسرائیلی که آنها را در شهر طیر حرفه در جنوب لبنان هدف قرار داد، به شهادت رسیدند .
شبکه المیادین برای دو همکار که در بمباران خائنانه اسرائیل در جنوب لبنان کشته شدند عزاداری کرد.
خبرنگار شهید ما، فرح عمر، ساعتی پیش در آخرین پیام خود در پوشش زنده تلویزیونی المیادین حضور یافت و درباره آخرین تحولات جنوب صحبت کرد.
در همین زمینه، غسان بن جدو، رئیس هیئت مدیره شبکه المیادین تایید کرد که «همکاران ما فرح عمر و ربیع المعماری در نتیجه هدف قرار دادن مستقیم اسرائیل به شهادت رسیدند».
بن جدو در مراسم سوگواری خود برای این دو همکار افزود که «اشغال رژه المیادین را مستقیماً و قطعاً عمداً هدف قرار داد».
وی خطاب به اشغالگران اسرائیلی ادامه داد: من به شما میگویم که نمیتوانید صدای المیادین را خاموش کنید و بدانید که هر چقدر هم که بکشید یا تلاش کنید، ادامه خواهیم داد.
وی افزود: ما همچنان به پوشش خود و کار افتخارآمیز روزنامه نگاری خود که اولویت آن پوشش جنایات اشغالگران غزه، کرانه باختری، فلسطین و لبنان است، ادامه می دهیم.
وی تاکید کرد: آنچه در لبنان رخ می دهد جنگ و مقاومت واقعی است که با قدرت و شجاعت در حمایت از مقاومت فلسطین در غزه با آن روبرو می شود.
هدف قرار دادن یکی از نیروهای المیادین در جنوب لبنان در ادامه شرایطی است که اشغالگران صهیونیست گروه های مطبوعاتی را هدف قرار می دهد و در یک سیاست عمدی برای مخفی نگه داشتن اخبار و وقایع است.
در ۱۳ اکتبر، اشغالگران خدمه خبرنگاران را با بمباران مستقیم در مجاورت شهرک المع الشعب در حالی که وضعیت مرز لبنان و فلسطین اشغالی را پوشش می دادند، هدف قرار دادند که منجر به کشته شدن عصام عبدالله عکاس رویترز و مجروحیت دیگران شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ