تقویت فرهنگ مشارکت مردم مهمترین دستاورد شورای شهر قشم است

رئیس شورای اسلامی شهر قشم گفت: تقویت فرهنگ مشارکت مردم در مدیریت امور شهر را می توان مهمترین دستاورد شورای شهر قشم دانست که روند توسعه شهر را شتاب بخشیده است.

رئیس شورای اسلامی شهر قشم گفت: تقویت فرهنگ مشارکت مردم در مدیریت امور شهر را می توان مهمترین دستاورد شورای شهر قشم دانست که روند توسعه شهر را شتاب بخشیده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم، حبیب بازماندگان قشمی رئیس شورای اسلامی شهر قشم در همایش روز ملی شوراها به میزبانی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم اظهار داشت: تاسیس شورای اسلامی نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است.
وی شوراها را تجلی مردم سالاری دینی و گامی استوار در راستای مردمی سازی دانست و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور منشاء دستاوردهای بزرگی هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر قشم تصریح کرد: احداث و بهسازی پارک‌ها، بوستان‌ها، بهسازی فضاهای فرهنگی، اجرای فاضلاب شهری، بازگشایی برخی معابر، بندرگاه‌های صیادی، تاسیس پایانه مسافربری و کمک به تجهیز بیمارستان از جمله اقدامات ششمین دوره شورای اسلامی شهر قشم است.
بازماندگان قشمی بیان کرد: تقویت فرهنگ مشارکت مردم در مدیریت امور شهر را می توان مهمترین دستاورد شورای شهر قشم دانست که روند توسعه شهر را شتاب بخشیده است.
وی ادامه داد: ایجاد شفافیت در حوزه های مختلف بویژه مالی از دیگر دستاوردهای شورای شهر قشم است و جلسات این شورا به صورت بر خط پخش زنده می شود.
رئیس شورای اسلامی شهر قشم گفت: شورای شهر قشم از طریق برقراری ارتباط کارآمد با مسئولین استانی و کشوری توانسته است از چالش محدودیت منابع عبور کند.
بازماندگان قشمی عنوان کرد: اصلاح برخی قوانین و انسجام و همراهی دستگاه های اجرایی مختلف از مولفه هایی است که می تواند در تقویت عملکرد شوراها موثر باشد.
وی افزود: میزان موفقیت شوراها با سطح جلب مشارکت مردم ارتباط مستقیم داشته و توفیقات شورای اسلامی شهر مرهون مشارکت و همراهی مردم در برنامه ها است.
رئیس شورای اسلامی شهر قشم ادامه داد: آموزش و ارتقای سطح دانش اعضای شوراها، برقراری تعامل با شهرها و کشورها در پیاده سازی الگوی مدیریت نوین شهری بسیار موثر می باشد.
بازماندگان قشمی گفت: شورای اسلامی شهر قشم با فعالسازی۱۵ کمیسیون و کمیته، شهرداریار و شورایار در تمام محلات توانسته است تصمیم سازی مردم پایه را با بهره گیری از ظرفیت حدود ۳۰۰ نفر از شهروندان محقق کند.
وی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر قشم در سال ۱۴۰۲ حداقل ۲ مرتبه با اهالی هر محله نشست مردمی داشته و ۳۷ جلسه رسمی و فوق العاده شورا به میزان ۱۱۱ ساعت با ۵۱ مصوبه را برگزار کرده و میزان جلسات کمیسیون ها و کمیته های شورا نیز ۴۹۸ ساعت در قالب ۱۶۶جلسه می باشد.
گفتنی است، همایش استانی روز ملی شوراها به میزبانی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم با حضور معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان، شوراهای اسلامی استان هرمزگان، ائمه جمعه شیعه و اهل سنت شهرستان قشم، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، اعضای شورای اداری، اعضای شورا تامین و جمعی از مسئولان شهرستانی و استانی در تالار آینه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
طی این مراسم شورای اسلامی شهر قشم به طور مشترک با شورای اسلامی شهر پارسیان به عنوان شورا برتر استان هرمزگان معرفی و تجلیل شد. رتبه دوم مشترک به شوراهای اسلامی شهر رمکان و میناب و رتبه سوم مشترک به شورا های اسلامی کوهستک و رویدر رسید.