اجرای طرح جامع گردشگری در قشم ضروری است

قشم – یک استاد بین المللی گردشگری ، مهمترین گام در توسعه گردشگری جزیره قشم را تهیه طرح جامع گردشگری قشم یا مستر پلان(Master Plan) و اجرای آن دانست. ˈمالکوم کوپرˈ روزیکشنبه درملاقات با مدیران وکارشناسان گردشگری قشم گفت:قشم به سبب برخورداری ازجاذبه های منحصر بفرد در بخش گردشگری می تواند یکی از بهترین مقاصد […]

قشم – یک استاد بین المللی گردشگری ، مهمترین گام در توسعه گردشگری جزیره قشم را تهیه طرح جامع گردشگری قشم یا مستر پلان(Master Plan) و اجرای آن دانست.

ˈمالکوم کوپرˈ روزیکشنبه درملاقات با مدیران وکارشناسان گردشگری قشم گفت:قشم به سبب برخورداری ازجاذبه های منحصر بفرد در بخش گردشگری می تواند یکی از بهترین مقاصد برای گردشگران خارجی باشد.

وی با اشاره به این که این جاذبه ها برای جذب گردشگران داخلی به جزیره قشم قابلیت بالایی دارد، افزود:در بازدید از سایت های گردشگری جزیره قشم به این نتیجه رسیدم که بااجرای طرح جامع گردشگری واستفاده ازاستعداد هاو منابع کم نظیر جزیره، می توان این سایت ها را به گونه ای به دنیا معرفی کردکه گردشگران از سراسر جهان به این جزیره سرازیر شوند.

ˈحمید امینیˈ مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منطقه آزاد قشم هم در این ملاقات با تشریح آخرین وضعیت بخش گردشگری جزیره قشم بر ضرورت استفاده از تجارب متخصصان بین المللی در عرصه گردشگری برای توسعه این بخش در قشم تاکید کرد.

ˈمالکوم کوپرˈاستادنیوزیلندی الاصل ساکن ژاپن واستاد تمام وقت دانشگاه بین المللی (APU ( (Asia pacific unirversityصاحب تالیفات و دیدگاه های گوناگونی در زمینه برنامه ریزی و بازاریابی گردشگری است.

این استاد دانشگاه در مدت اقامت در قشم ضمن بازدید از جاذبه های متنوع این جزیره با مسوولان ذی ربط سازمان منطقه آزاد قشم نشست های متعددی داشت و آمادگی دانشگاه ˈAPU ˈرا برای همکاری های آموزشی با قشم اعلام کرد.