گسترش روابط نامشروع ره آورد عدم نظارت بر فضای مجازی است

امام جمعه موقت شهرستان قشم در خطبه های نماز جمعه گفت: عدم نظارت بر فضای مجازی موجب گسترش روابط نامشروع در بین جوانان کشور شده است. حجت الاسلام غلامی افزود: اگر فرهنگ استفاده از فضای مجازی در جامعه نهادینه نشود باید شاهد افزایش خیانت، فساد و سردی در میان خانواده ها باشیم. وی گفت: فضای […]

امام جمعه موقت شهرستان قشم در خطبه های نماز جمعه گفت: عدم نظارت بر فضای مجازی موجب گسترش روابط نامشروع در بین جوانان کشور شده است.
حجت الاسلام غلامی افزود: اگر فرهنگ استفاده از فضای مجازی در جامعه نهادینه نشود باید شاهد افزایش خیانت، فساد و سردی در میان خانواده ها باشیم.
وی گفت: فضای مجازی کنونی در تضاد با ارزش های ایرانی اسلامی است چرا که تکنولوژی آن مبتنی بر اهداف غرب تعبیه شده است.
غلامی با تاکید بر نظارت والدین بر استفاده فرزندانشان از فضای مجازی گفت: خانواده ها باید در شرایط کنونی نظارت بیشتری بر نحوه استفاده از فضای مجازی و عضویت در شبکه های اجتماعی داشته باشند .
امام جمعه موقت قشم افزود: فضای مجازی در کشور باید پالایش شود و در کنار ان محتوای مناسب و تکنولوژی های ساخت کشور در اختیار نسل جوان قرار گیرد.
حجت الاسلام غلامی در ادامه این خطبه به روز جهانی مسجد اشاره کرد و اظهار داشت: مسجد محل تعالی و رشد انسان است که از صدر اسلام پایگاهی برای جذب نیرو و تولید فکر بوده و در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی نیز نقش اساسی داشت.
وی افزود: در زمان انقلاب مسجد به عنوان سنگر مستحکم انقلابیون بود که در نهایت منجر به پیروزی و به ثمر نشستن انقلاب شد.
غلامی با اشاره به این مطلب که برنامه ریزی دشمن در جنگ فرهنگی خالی کردن مساجد است گفتک مسئولین باید توجه کنند با برنامه ریزی صحیح و تنوع بخشی به مسجد موجب جذب جوانان به سمت این مکان مقدس شوند.
خطیب نماز جمعه قشم در بخش دیگری از خطبه به اول شهریور مصادف با روز پزشک اشاره کرد و ضمن تبریک این روز به جامعه پزشکی کشور و منطقه اظهار داشت: پزشکان حاضر در منطقه با وجود کمبود امکانات و سختی در حال ارائه خدمات در حوزه سلامت هستند که زحمات شان شایسته تقدیر است.
وی گفت: پزشکان افراد مومن و متعهدی هستند که نیاز است ضمن ارائه امکانات بهتر به این قشر موجبات حضور متخصصان بیشتر در حوزه های مختلف سلامت شهرستان فراهم شود.
حجت الاسلام والمسلمین غلامی به هفته دولت نیز اشاره کرد و ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، گفت:دولت با حداقل منابع در حال فعالیت است و به مردم خدمات رسانی می کند.
غلامی اضافه کرد: از انجایی که مردم همیشه پشتیبان دولت هستند نیاز است دولتمردان به فکر مردم و رفع مشکلات و گرفتاری های موجود در جامعه باشد.
وی در ادامه با بیان این مطلب که در فضای جامعه باید نقد وجود داشته باشد اظهار داشت: نباید نقد را با توهین و افترا بستن یکی دانست زیرا نقد اگر از سر دلسوزی و منصفانه و بدور از غرض ورزی های شخصی و حزبی باشد موجب رشد و تعالی جامعه خواهد شد.
امام جمعه موقت قشم افزود: اگر مدیری در بخشی از دولت موجب خطا شد این را نباید به جمع تعمیم داد زیرا بدنه دولت، انقلابی و در حال تلاش و فعالیت است که وظیفه مردم حمایت و همراهی با دولت است.
حجت الاسلام غلامی به روز کارمند نیز اشاره کرد و گفت: کارمندان ما که در بدنه نظام هستند افراد مومن و شریفی هستند و از مردم هستند که متاسفانه بخش زیادی از این قشر از حداقل امکانات نیز برخوردار نیستند.
وی افزود: خوشبختانه کارمندان افراد انقلابی و پر تلاش هستند که نیاز است بیش از پیش به این قشر زحمت کش توجه و رسیدگی شود.