کشتی‌های چینی دریای جاسک را غارت کردند

امام جمعه جاسک با بیان اینکه در مقابل این همه مشکلات برای صیادان جاسک، شاهد صدور مجوز برای صید صنعتی برای کشتی‌های چینی هستیم، گفت: کشتی‌های چینی دریای جاسک را غارت کردند. به گزارش خبرگزاری فارس از جاسک، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدکاظم مناقبیان در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته اظهار کرد: حضرت علی علیه‌السلام […]

امام جمعه جاسک با بیان اینکه در مقابل این همه مشکلات برای صیادان جاسک، شاهد صدور مجوز برای صید صنعتی برای کشتی‌های چینی هستیم، گفت: کشتی‌های چینی دریای جاسک را غارت کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از جاسک، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدکاظم مناقبیان در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته اظهار کرد: حضرت علی علیه‌السلام شخصیتی است که نه‌تنها شیعه و سنی بلکه تمام بشریت تشنه این شخصیت هستند.

وی با بیان اینکه امروزه جامعه ما نیاز به الگوبرداری از این شخصیت بزرگ دارد، افزود: امیرالمومنین علی علیه‌السلام به فضیلتی مفتخر شد که فقط مخصوص اوست و هیچ‌کس این فضیلت را انکار نمی‌کند.

امام جمعه شهرستان جاسک گفت: ایشان شخصیتی بودند که به مقام پدری و آبوت جامعه بشری رسیدند و رهبری جامعه اسلامی به‌عهده علی علیه‌السلام و پیامبر گرامی اسلام است.

حجت‌الاسلام مناقبیان با اشاره به اینکه سرتاسر جامعه جهانی در تمام ادیان ذره‌ای تاریکی در زندگی امیرالمومنین علی(ع) سراغ ندارند، تصریح کرد: مدیریت علی علیه‌السلام همراه با زهد، عدالت و ساده‌زیستی بود.

خطیب جمعه جاسک با اشاره به نامگذاری سال ۹۶ به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از سوی ولی امر مسلمین عنوان داشت: آن چیزی که از فرمایشات مقام معظم رهبری برداشت می‌شود، در این چند سال اخیر که به نام اقتصاد و مسایل معیشتی مردم نام‌گذاری شده است آنچنان که باید و شاید گام اساسی را برنداشته‌ایم.

مناقبیان ابراز کرد: اقتصاد جامعه اسلامی مهمترین مسأله حکومت اسلامی است، بغضی از روایات ما  کسی را که محروم از مسائل مادی است را فقیر معرفی می‌کنند، فقیر در لغت کسی است که ستون فقرات او شکسته است.

وی اضافه کرد: جامعه‌ای که فقر در آن وجود دارد، ستون فقرات آن جامعه شکسته است، بنابراین ضرورت دارد که دولت محترم با حضور خود در صحنه اجرایی و عملی شدن شعار سال ۹۶ را که اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گام بردارد.

این مسؤول در خطبه دوم، خطاب به نمازگزاران گفت: یکی از مطالبات مهم  مردم خصوصا جامعه صیادان در این بندر ساحلی بحث کشتی‌های چینی است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه بر اساس خبرهای رسیده وضعیت صید و صیادی در شهرستان بسیار بد گزارش شده است، تاکید کرد: در مقابل این همه مشکلات برای صیادان جاسک، شاهد صدور مجوز صید صنعتی برای کشتی‌های چینی هستیم.

خطیب جمعه جاسک در بخش پایانی خطبه دوم با بیان اینکه سازمانی که متولی این مساله است نقش آن چیست،گفت: شیلات استان اگر کاری از او برنمی‌آید، مردم صدایشان درآمده هر روز با یک بهانه مردم را آرام می‌کنید، اما واقعیت قصه چیز دیگری و کشتی‌های مذکور دریا قدیمی‌ترین بندر را دارند غارت می‌کنند.

مناقبیان در پایان سخنانش با بیان اینکه برخی از افراد مرتبط با سازمان شیلات در این قضیه دست دارند، تاکید کرد: مسؤولان شیلات کشور جلوی این اشتباهات را بگیرند و خودشان بیایند و ببیند این وضعیت صید، بسیار مشکل‌آفرین است.