کدام استاندار جرات می‌کند در قشم و کیش ورود کند

استاندار اسبق هرمزگان با تاکید بر اینکه کار ما در هرمزگان کاری ملی، اما بودجه‌ها در حد یک استان محروم است، گفت: تغییر نگاه ملی به هرمزگان توسعه استان را سرعت می‌بخشد. به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، ابراهیم عزیزی امروز در نشست خبری استانداران ادوار هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند استان هرمزگان، اظهارداشت: […]

استاندار اسبق هرمزگان با تاکید بر اینکه کار ما در هرمزگان کاری ملی، اما بودجه‌ها در حد یک استان محروم است، گفت: تغییر نگاه ملی به هرمزگان توسعه استان را سرعت می‌بخشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، ابراهیم عزیزی امروز در نشست خبری استانداران ادوار هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند استان هرمزگان، اظهارداشت: نیاز به تکرار این مسأله از سوی من نیست، اشراف آقای همتی هم در این مدت خوب است اما باید دید این ظرفیت‌ها چه میزان به توسعه استان انجامیده است.

وی در ادامه افزود: نخستین مشکل در هرمزگان نوع نگاه کشور به استان است و نوع درآمد با میزان بودجه اختصاصی همخوانی ندارد.

استاندار اسبق هرمزگان با تاکید بر اینکه کار ما در هرمزگان کاری ملی، اما بودجه‌ها در حد یک استان محروم است، تصریح کرد: نیروی انسانی بسیار خوبی در هرمزگان وجود دارد و اگر آقای همتی بتوانند نوع نگاه را تغییر دهند یک اتفاق بزرگ است.

عزیزی با بیان اینکه کدام استاندار جرات می‌کند در قشم و کیش ورود کند، افزود: آقای ترکان باید بیان دارند در زمان تصدی بر مناطق آزاد چقدر برای مدیریت عالی استان نقش قائل بوده‌اند.

وی بیان کرد: اگر جاسک و سیریک هم منطقه آزاد شود دیگر ساختار استانداری و فرمانداری ساختاری زاید است و باید حذف شود.

استاندار اسبق هرمزگان با تاکید بر اینکه بحث مدیریت چندگانه هرمزگان باید حل شود بیان داشت: پروژه‌های محرک استان در زمان ما شروع شده بود که می توانست جهش بزرگی در استان ایجاد کند اما پروژه‌ای مانند پل قشم متوقف شد و پالایشگاه خلیج‌فارس کند پیش رفت.

عزیزی همچنین گفت: پروژه  نخل‌ناخدا با اصرار خود مردم هرمز و بندرعباس آغاز شد اما امروز این پروژه متوقف است، همچنین نیروگاه گنو و نیروگاه ابوموسی با ظرفیت اصلی به بهره‌برداری نرسید.

وی در پایان گفت: خور شیلات و ‌گورسوزان در زمان ما نزدیک به بهره‌برداری بود اما این هم متوقف شد، قرار نیست استاندار فعلی معجزه کند اما برخی از پروژه‌ها با تغییر استانداران متوقف و رها می‌شوند.