چهل درصد از شبکه توزیع آب قشم فرسوده است

مدیرعامل شرکت آب، برق و تأسیسات سازمان منطقه آزاد قشم گفت : چهل درصد از شبکه توزیع آب قشم فرسوده است که نوسازی آن نیازمند 150 میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرعامل شرکت آب، برق و تأسیسات سازمان منطقه آزاد قشم گفت : چهل درصد از شبکه توزیع آب قشم فرسوده است که نوسازی آن نیازمند ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش هرمز مدیرعامل شرکت آب، برق و تأسیسات سازمان منطقه آزاد قشم در نشست خبری با خبرنگاران قشم گفت: شرکت آب و برق و تأسیسات سازمان منطقه آزاد قشم بیش از سی هزار مشترک آب دارد که ۲۷ هزار مشترک آن شهروندان قشم و سه هزار مشترک دیگر شامل ساکنان روستاهای تولا، حمیری، کابلی، تل انبو و دفاری و مسکن مهر هستند.

وی افزود: با توجه به توافقات انجام‌شده درگذشته وظیفه آب‌رسانی به شهروندان قشم بر عهده شرکت آب و برق و تأسیسات منطقه آزاد قشم قرارگرفته و آب‌رسانی دیگر نقاط جزیره را شرکت آبفای استان برعهده‌گرفته است.

مهندس شهرام داوری بابیان اینکه قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب توسط آب‌شیرین‌کن قشم ۱۹ هزار تومان است، افزود: هزینه متوسط دریافتی از شهروندان بین ۷ تا ۸ هزار تومان است و مابقی هزینه توسط سازمان منطقه آزاد قشم پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: روزانه ۲۰ هزار مترمکعب آب توسط آب‌شیرین‌کن قشم تولید می‌شود و سازمان منطقه آزاد قشم نیز ماهیانه ۷ میلیارد تومان یارانه برای تولید و توزیع آب پرداخت می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب، برق و تأسیسات سازمان منطقه آزاد قشم در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در شهر قشم ۲۷۰ کیلومتر شبکه آب‌رسانی وجود دارد که ۴۰ درصد آن فرسوده است و باید بازسازی شود.

وی اضافه کرد: نوسازی شبکه آب قشم نیازمند ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار است و فرسودگی شبکه موجب هدر رفت ۳۹ درصد از آب توزیعی در شبکه می‌شود.

داوری اجرای هوشمند سازی شبکه آب را یکی از طرح‌های این شرکت عنوان کرد و گفت: با هوشمند سازی شبکه ، شناسایی مناطق دارای افت فشار و تعمیرات شبکه سهولت می‌یابد و با اجرای این طرح شهر قشم به‌عنوان پنجمین شهر کشور از این فناوری برخوردار خواهد شد.

مهندس شهرام داوری در پایان با اشاره به پروژه‌های در حال انجام شرکت آب و برق و تأسیسات منطقه آزاد قشم و آبفای استان خاطرنشان کرد تا پایان سال ۱۴۰۲ وضعیت آب جزیره قشم به نقطه پایدار خواهد رسید و نزدیک به چهل درصد از تنش آبی جزیره رفع خواهد شد.