رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به کشتار سال گذشته میلادی در یک معبد سیکها در ایالت ویسکانسین، نسبت به افزایش موارد اقدامات خشونتآمیز توسط تروریستهای داخلی اظهار نگرانی کرد. به گزارش هرمز انلاین، به نقل از خبرگزاری هند، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا اظهار داشت: ما اینجا در داخل آمریکا با تهدیدی واقعی از سوی […]
رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به کشتار سال گذشته میلادی در یک معبد سیکها در ایالت ویسکانسین، نسبت به افزایش موارد اقدامات خشونتآمیز توسط تروریستهای داخلی اظهار نگرانی کرد.
به گزارش هرمز انلاین، به نقل از خبرگزاری هند، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا اظهار داشت: ما اینجا در داخل آمریکا با تهدیدی واقعی از سوی افراد افراطگر رو به رو هستیم. آمریکا با اشکال زیادی از افراطگری خشونتآمیز در تاریخ خود رو به رو بوده است؛ چه این خشونتها تیراندازی در معبد سیکها در ویسکانسین باشد، چه هواپیمایی که به ساختمانی در تگزاس برخورد میکند و یا افراطگرانی که در ساختمان فدرال شهر اوکلاهما ۱۶۸ تن را کشتند.
اوباما در سخنرانی خود در روز یکشنبه در دانشگاه دفاع ملی آمریکا گفت: افراد پریشان و واپس زده که اغلب شهروندان و ساکنان قانونی آمریکا هستند میتوانند آسیبهای زیادی به بار آورند به ویژه اگر که از مفاهیمی نظیر جهاد خشونتآمیز الهام گرفته باشند. این گرایش به سوی افراطگری منجر به تیراندازی در پایگاه فورت هود و بمبگذاران مسابقات ماراتن بوستون شدند.
رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: بنابراین تهدیدها به این صورت هستند: وابستگان به القاعده که با وجود کمتر شدن قابلیتها همچنان مرگبار هستند، تهدیدها علیه تاسیسات دیپلماتیک و تجارت ما در خارج از مرزها و افراطگران داخل کشور. این آینده تروریسم است. ما باید این تهدیدها را جدی بگیریم و هر کاری که میتوانیم برای مقابله با آنها انجام دهیم. اما همانطور که ما پاسخ خود را برنامهریزی میکنیم، باید قبول کنیم که ابعاد این تهدیدها کاملا مشابه با آن گونه حملاتی است که ما پیش از ۱۱ سپتامبر با آن مواجه بودیم.
این در حالی است که کاخ سفید در گزارش در خصوص افراطگرای داخلی در آمریکا گفت: حتی با وجود آنکه آمریکا با خطراتی از سوی کشورهای خارجی مقابله میکند اما کسی نمیتواند چالش بزرگ تروریسم در داخل مرزهای کشورمان را نادیده بگیرد.
در این گزارش آمده است: این تهدید جدید نیست اما تکنولوژی در اینترنت باعث افزایش تکرار و مرگبار بودن این تهدید شدهاند. دولت ما برای مقابله با این تهدید در سال ۲۰۱۱ یک بررسی جامع انجام داد. بهترین راه جلوگیری از افراطگرایی خشونتآمیز همکاری با جامعه مسلمان آمریکا است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ