رضا صفایى به عنوان دادستان شهرستان قشم منصوب شد

طى حکمى از سوى رییس قوه قضاییه، رضا صفایى به عنوان دادستان شهرستان قشم منصوب و فرزاد سالاری دادستان سابق شهرستان تکریم شد. رییس کل دادگسترى استان هرمزگان در آئین تکریم و معارفه دادستان قشم گفت: استقلال قضایی از شعارهای اساسی انقلاب اسلامی و اصلی کلی در تمامی ارکان قضایی کشور است. به گزارش پایگاه […]

طى حکمى از سوى رییس قوه قضاییه، رضا صفایى به عنوان دادستان شهرستان قشم منصوب و فرزاد سالاری دادستان سابق شهرستان تکریم شد.

رییس کل دادگسترى استان هرمزگان در آئین تکریم و معارفه دادستان قشم گفت: استقلال قضایی از شعارهای اساسی انقلاب اسلامی و اصلی کلی در تمامی ارکان قضایی کشور است.

به گزارش پایگاه خبری امامت قشم حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری در آئین تکریم و معارفه دادستان شهرستان قشم نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه را از نعمات الهی برشمرده، تصریح کرد: خدمت خالصانه به قصد قرب الهی راه شکرگزاری این نعمت ها می باشد.
اکبری با تاکید بر اینکه مسئولین در هر مسند و با هر عنوان باید فرصت خدمت را غنیمت شمارند و تمام توان خود را برای خدمت رسانی به کار گیرند، اظهار کرد: در خدمتگذاری نباید احساس خستگی به خود راه داد زیرا رجوع مردم برای رفع نیاز به مسئولین از نعمت های بزرگ خداست و نباید از نعمات الهی اظهار ناخورسندی کرد.
وی دادستان را مدعی العموم و وکیل جامعه خواند و افزود: جایگاه خاص دادستان و عهدار بودن وظایف اداری، نظارتی و قضایی اقامه دعاوی را زمانی ممکن می سازد که دلایل کافی برای تعقیب در دست داشته باشد.
رییس کل دادگسترى استان هرمزگان بر استقلال و بی طرفی قضات بعنوان اصلی کلی در تمامی ارکان قضایی تاکید و ابراز کرد: استقلال قضایی از شعارهای اساسی انقلاب اسلامی و علل قیام ملت ایران است و دادستان باید در عین تعامل با دیگران و نقدپذیری، مستقل و بی طرف باشد.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات می بایست تعامل و گفتگو همراه با انصاف و عدالت، جایگزین ورود به مسائل حاشیه ای شود.
گفتنی است در این مراسم طى حکمى از سوى رییس قوه قضاییه، رضا صفایى به عنوان دادستان شهرستان قشم منصوب و فرزاد سالاری دادستان سابق شهرستان تکریم شد.