تیم دخانیات قهرمان فوتسال جام رمضان قشم شد

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی قشم از قهرمانی تیم دخانیات در جام رمضان فوتسال قشم خبر داد.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی قشم از قهرمانی تیم دخانیات در جام رمضان فوتسال قشم خبر داد.
محمد مانی با بیان این خبر گفت: جام رمضان فوتسال به همت باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی قشم با حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم با حضور ۱۱ تیم برگزار شد.

وی با اشاره به آغاز این مسابقات از ۱۹ فروردین ماه، ادامه داد: شامگاه یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ تیم دخانیات و مقاومت در مسابقه فینال رو به روی هم صف آرایی کردند.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی قشم تصریح کرد: در پایان این دوره از مسابقات تیم دخانیات به مقام قهرمانی دست یافت.

وی بیان داشت: تیم‌های مقاومت و اتحاد برتر نیز به ترتیب در جایگاه‌ دوم و سوم قرار گرفتند.

مانی گفت: رضا رنجبران از تیم اتحاد برتر با ۱۶ گل زده آقای گل مسابقات شد و غلام بلاژ، علی احمد ذاکری، محمد شریف علیزاده و قنبر فیضی زاده نیز تماشاگران نمونه شناخته شدند.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی قشم گفت: مسابقات توسط مصطفی ناصری، جهانگیر اطمینانی و امیرحسین فخاری، داوری شد.

مانی اظهار داشت: هوشنگ غلامی، خلیل جاشومحمدی و موسی فخاری نیز به عنوان عوامل اجرایی ایفای نقش کردند.

وی در پایان با تشکر از شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم و هیئت فوتبال قشم گفت: مراسم اهدا جوایز با حضور حبیب بازماندگان رئیس شواری شهر قشم، احمد شبتاریانی عضو شورای شهر قشم، رئیس و نایب رئیس هیات فوتبال شهرستان قشم، اعضای هیئت موسس و پیشکسوتان باشگاه‌ پیروزی برگزار شد.