رییس جمعیت هلال احمر شهرستان قشم گفت: با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن حوادث طبیعی، موضوع کاهش اثرات و آسیب های ناشی از این حوادث باید در دستور کار مسئولان ذیریط قرار بگیرد.ˈیحیی بازیاری زادهˈ شامگاه دوشنبه در نشست ستاد بحران شهرستان قشم افزود: تجارب برخی از کشورهای حادثه خیز نشان می دهد […]
به گفته وی مجروح شدن تعداد انگشت شماری از شهروندان ژاپن در زلزله های بالای هشت ریشتر در این کشور از نمونه های بارز این تجارب بشمار می آید.
وی با یادآوری این موضوع که اگر در کشورما نیز جنبش کاهش اثرات حوادث طبیعی زودتر به راه می افتاد، تلفات ناشی از زلزله هایی مانند بم بسیار کاهش می یافت، بر ضرورت برنامه ریزی عملی و آمادگی دستگاه های مسئول در مقابل حوادث غیرمترقبه تاکید کرد.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان قشم با اشاره به برنامه های این جمعیت در هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی از اجرای مانور امداد و نجات هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی با رویکرد جامعه محور در روستای گورزین قشم خبر داد و گفت: با توجه به اینکه دهیاران به عنوان مدیر بحران روستایی شناخته شده اند، آنها مکلف به تشکیل تیم های امداد و نجات در روستاهای خودشان هستند.
به گفته ˈبازیاری زادهˈ روستای گورزین به عنوان پایلوت روستاهای شهرستان انتخاب شده و بخشداری ها و فرمانداری در چارچوب توافق نامه شان با جمعیت هلال احمر شهرستان باید پشتیبانی های لازم را از دهیاری ها به عمل بیاورند و جمعیت نیز آموزش های تخصصی و ایمنی را به دهیاران ارائه خواهد کرد.
وی همچنین بر ضرورت راه انداری اتاق بحران در فرمانداری و آمادگی برای مقابله با آبگرفتگی در برخی از محلات شهر قشم مانند چابهار و بازار قدیم با توجه به احتمال بارندگی تاکید کرد.
براساس این گزارش در این نشست که به ریاستˈحسین رضاییˈ معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری قشم برگزار شد درباره برنامه های هفته پدافند غیرعامل که از چهارم تا دهم آبان ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در قشم نیز برگزار می شود، بحث و تبادل نظر شد.
منبع ایرنا
Δ