امروز

جمعه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۰

  ساعت

۰۶:۲۰ قبل از ظهر

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، عباس زارعی اظهارداشت: در این طرح سن کشتار مرغ ۴۲ روز  و وزن لاشه ۱.۸ تا ۲ کیلو گرم خواهد بود و وزن های بالاتر بصورت قطعه بندی عرضه می شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی استان، اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام  اجرا شده است، اظهار داشت: کاهش ضایعات تولید، تولید صادرات محور، بهبود و افزایش کیفیت گوشت مرغ، ایجاد امنیت بهداشتی و شغلی، ارتقای سلامت جامعه،  کاهش هزینه های تولید و تنظیم بازار از مهمترین اهداف این طرح است.

زارعی خاطر نشان کرد: حداکثر استفاده از سرمایه گذاری های ثابت، کاهش هزینه استهلاک ، کوتاه شدن دوره بازگشت سرمایه و افزایش توان تولید با سرمایه ثابت از مهمترین مزایای این طرح است.

وی افزود :در هرمزگان ۳۳۲واحد مرغداری با ظرفیت تولید شش میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه در هر دوره فعالیت دارند. این طرح در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه پایدار و افزایش بهره وری در واحدهای مرغداری اجرایی شده اشت.

اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی